Booth

08 December 2012

Kesihatan dan Kecantikan. Yang mana lebih penting?



Assalamualaikum

Heyy readers !

Hihi, antara kesihatan dengan kecantikan mana yang lebih penting . Sudah semestinya kesihatan diutamakan. Namun, bonus lah kan kalau dah sihat kemudian cantik pulak tu . Ngeeee ~

Okayy, saya nak memperkenalkan satu produk yang best . Maybe ramai yang dah tahu produk ni tapi saya saja je nak promot lagi biar semakin hangat di pasaran . Yeahhhh !

Hurmm, just for helping my sistersssss sell mereka punya barang kesihatan dan kecantikan tapi serius barang diorang AWESOME! Pakal je fulus belum masyuk, kalau tak memang dah lama dah saya borong semua . Alahai, sadisssss ~

First of all is LOTION FELINNA BEAUTY


APA KEISTIMEWAAN FELINNA INCHLOSS NI SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASA KINI?

* Diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

* Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang. Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana 

diingini pengguna.(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

* Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

* Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.




# Personally, saya pun tengah try product ni . Dalam proses . Hihi, baru je pakai . In Shaa Allah next time saya riview eh product ni . Yang penting kenalah rajin . ♥


Next Product is KOLAGEN ASLI


Haaa, jangan kau fikir ini bahan yang nak buat agar-agar tu atau pun asam janggut yeee . Ini merupakan Kalogen Asli Rumpai Laut .

Apakah kebaikannya?

Melaraskan BERAT BADAN dan HORMON, peningkatan PAYUDARA
Anti-bakteria, membuang TOKSIN
Menghilangkan SEMBELIT
Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit serta PAYUDARA (anti penuaan)
Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
Memperbaiki masalah KULIT dan RAMBUT, mengurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
Membantu meningkatkan METABOLISME
Meningkatkan fungsi stomatch
Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
Mencegah ANEMIA
Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya


# Haaa, produk ni saya bakal cuba . Pun nanti In Shaa Allah saya akan riview di blog . 

Produk ketiga pula merupakan produk yang sangat BEST !



Dah namanya pun peminat korea kan? Soooo, kalau boleh semua produk korea saya nak cuba. Mesti mau beli ni !!

So, siapa yang nak sihat dan cantik tu ada tak produk yang korang minat ? Hihi, senang kalau nak tahu dengan lebih lanjut boleh lah terus ke page mereka iaitu :


JANGAN LUPA LIKE sekali eh :)




xoxo.Yeen.Tata :)








4 comments:

a r i l said...

huhu..minat korea ke..sama cm adik sy..haha ..da teruk da :)

nurul afifah said...

semestinya kesihatan lebih penting...jemput ke blog saya...http://www.aunibeautycollections.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Kamarozaman Hamid said...

blog yang baik,padat dgn info.


Your IP number is : AWAS ! TINDAKAN ANDA DI BLOG INI SEDANG DIPERHATIKAN